Sök förskoleplats hos ULNA Förskolor

Här informerar vi om hur du kan ansöka om barnomsorg till våra 16 förskolor.

Då tillvägagångssättet att ansöka till de olika förskolorna varierar mellan kommunerna har vi här skapat en kort guide som kan hjälpa dig att ansöka om barnomsorg hos de olika förskolorna. En förskoleplats inom ULNA kostar inte mer än på en kommunal förskola.

När du ansöker om förskoleplats hos oss behöver vi behandla en del personuppgifter om dig och ditt barn. Läs mer om vår behandling genom att klicka här .

Alingsås

För att ansöka om barnomsorg vid våra förskolor i Alingsås skickar man in en ansökan till oss. Det gör ni antingen genom att skriva ut ansökan här  eller så kontaktar ni oss via e-post så skickar vi hem en ansökan till er.

E-post: apelsinen@ulna.se eller radmannen@ulna.se  eller fakturaservice@ulna.se

Nacka

För att ansöka om barnomsorg på Upptäckarnas förskola går du in på Nacka kommuns hemsida under förskola & skola.

Länk till Nacka kommuns sida om Utbildning och Barnomsorg

Trollhättan

För att ansöka om barnomsorg vid vår förskola i Trollhättan skickar man in en ansökan till oss. Det gör ni antingen genom att skriva ut ansökan här eller så kontaktar ni oss via e-post så skickar vi hem en ansökan till er.

E-post:  smultronet@ulna.se eller fakturaservice@ulna.se .

Täby

För att ansöka om barnomsorg på Tranans förskola går du in på Täby kommuns hemsida och registrerar dig för att få ett medborgarkonto. Med detta medborgarkonto kan du sedan ansöka om barnomsorgspeng som ska godkännas av Täby kommun.

När du är godkänd kan du sedan ansöka om barnomsorgsplats på Tranans förskola.

Länk till Täbys kommuns sida om Utbildning & Barnomsorg

Uddevalla

Elva av våra förskolor befinner sig inom Uddevalla Kommun. Att ansöka om barnomsorg hos oss gör man genom Uddevalla kommuns hemsida. Uddevalla kommun samordnar sedan alla ansökningar och fördelar dem mellan de olika förskolorna inom kommunerna.

Länk till Uddevalla kommuns e-tjänst för ansökan .