Sök förskoleplats hos ULNA Förskolor

Här informerar vi om hur du kan ansöka om barnomsorg till våra 16 förskolor.

Då tillvägagångssättet att ansöka till de olika förskolorna varierar mellan kommunerna har vi här skapat en kort guide som kan hjälpa dig att ansöka om barnomsorg hos de olika förskolorna. En förskoleplats inom ULNA kostar inte mer än på en kommunal förskola.

När du ansöker om förskoleplats behöver vi behandla en del personuppgifter om dig och ditt barn.
Läs mer om vår behandling här

undefined

Läs mer om ULNA Förskolor i vår interaktiva broschyr!

Alingsås

För att ansöka om barnomsorg vid våra förskolor i Alingsås kan du lämna en digital ansökan till oss. Om du eller ditt barn har skyddad identitet eller om du saknar Bank-Id ska du lämna en ansökningsblankett till oss istället. Det gör ni genom att skriva ut en ansökningsblankett här eller så kontaktar ni oss via e-post så skickar vi hem en ansökan till er.

För att lämna en digital ansökan om placering på någon av våra förskolor i Alingsås följer ni länken här.


Nacka

För att ansöka om barnomsorg på Upptäckarnas förskola går du in på Nacka kommuns hemsida under förskola & skola.

Länk till Nacka kommuns sida om Utbildning och Barnomsorg


Trollhättan

För att ansöka om barnomsorg vid vår förskola i Trollhättan kan du lämna en digital ansökan till oss. Om du eller ditt barn har skyddad identitet eller om du saknar Bank-Id ska du lämna en ansökningsblankett till oss istället. Det gör ni genom att skriva ut en ansökningsblankett här eller så kontaktar ni oss via e-post så skickar vi en ansökan till er..

För att lämna en digital ansökan om placering på vår förskola i Trollhättan följer ni länken här.


Täby

För att ansöka om barnomsorg på Tranans förskola går du in på Täby kommuns hemsida och registrerar dig för att få ett medborgarkonto. Med detta medborgarkonto kan du sedan ansöka om barnomsorgspeng som ska godkännas av Täby kommun.

När du är godkänd kan du sedan ansöka om barnomsorgsplats på Tranans förskola.

Länk till Täbys kommuns sida om Utbildning & Barnomsorg


Uddevalla

11 av våra förskolor ligger inom Uddevalla Kommun. Att ansöka om barnomsorg hos oss gör man genom Uddevalla kommuns hemsida. Uddevalla kommun samordnar sedan alla ansökningar och fördelar dem mellan de olika förskolorna inom kommunerna.

Länk till Uddevalla kommuns e-tjänst för ansökan .